Відділ Євангелізації церкви “Слово Віри" у Варшаві

“І Він сказав їм: «Ідіть по всьому світу і проповідуйте Євангеліє всьому творінню." Марка 16:15

Церква займається євангелізацією з кількох причин:

1. Виконання Божої волі. Засновником християнства є Ісус Христос, який перед Cвоїм вознесінням на Небеса наказав апостолам: Мт 28:19: “Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа". Євангелізація є своєрідним завданням для всіх християн, спрямованим на розповсюдження віри та розуміння християнських істин.

2. Спасіння душі. Церква вважає, що віра в Христа і покаяння перед Богом приводить до спасіння душі. Таким чином, євангелізація сприяє набуттю віри та відносин з Богом для тих, хто ще не мав такого досвіду.

3. Розширення Божого Царства. Церква бачить в євангелізації можливість розширення Божого Царства на землі, коли все більше людей приймають віру в Христа і живуть згідно з Його вченням.

4. Співчуття та служіння. Євангелізація також виражає співчуття до інших людей та бажання допомогти їм знайти духовну істину, надію та розуміння.

5. Зміна життя на краще. Віра в Христа може призвести до змін у житті людей, що може вплинути на позитивний розвиток суспільства, покращення міжособистих стосунків та розбудову позитивних цінностей.

Велика радість в житті людини - це бути учасником позитивної зміни в житті іншої людини.

Євангелізувати потрібно всім верствам населення та всім поколінням, адже Божа воля, щоб усі покаялися. Тому євангелізації мають проходити у різних місцях, таких як: сиротинці, вулиці, садки, школи, тюрми, доми престарілих, і т.ін.

В період війни наша церква робить акцент на євангелізації у центрах для біженців і у домах сиріт. Адже там є багато потребуючих людей у моральній та матеріальній підтримці, яку наша церква може надати.

Відповідальний за Євангелізацію:
Олександр Мельник +48 578 360 304